top of page
Cartell Inusual.png

Inusual II

El concepte INUSUAL va néixer per a marcar moments de descans entre etapes més compromeses de l’agrupació com un programa dirigit a l´esplai i diversió pels components de Quinta Justa. Va néixer per participar a concerts col·lectius de Santa Cecília per tal d’oferir qualque cosa diferent i inesperada al nostre públic habitual.

Perquè si el que marca la trajectòria i la idiosincràsia del nostre grup vocal és l'estima per la Música Antiga, resulta que el que va sorgir com un parèntesi dins la tasca habitual del grup ha anat creixent per a arribar a instal·lar-s'hi, i s’ha traduït en una proposta fresca que també oferim il·lusionats. Entre d’altres, peces de grups i autors consolidats: Mediterráneo de Serrat, Pols dins el vent de Kansas, Rolling in the deep d’Adele, I want to hold your hand dels Beatles, Only you de Clarke; música sudamericana: Amarraditos d’Eduardo Correa, El día que me quieras de Carlos Gardel, El Bodeguero de Richard Egües, Gracias a la vida de Violeta Parra; i peces popularitzades com Oh! Danny boy, El menú de Zöllner, Gabriel’s Oboe d’Ennio Morricone i Over the rainbow  de Ismael Kamakawiwo’ole.

       És, sens dubte, una atrevida immersió per melodies més modernes i desimboltes, sense esquemes ni clixés preestablerts. Un viatge pels paratges dels temes més desenfadats i variats, molts de pics amb harmonitzacions pròpies, des de clàssics de la música coral fins a cançons populars, música pop…  amb l’única pretensió de la recerca de bons moments, s’ha acabat convertint en la demostració que l’estima per a compartir la música, sigui quina sigui, mai serà  inusual per a nosaltres.

bottom of page